Loading...
Menu

Anatolia Book Drive: Συγκέντρωση βιβλίων για παιδιά και εφήβους

 

Anatolia Book Drive
27 Απριλίου – 10 Μαΐου 2015
Συγκέντρωση βιβλίων για παιδιά και εφήβους

Το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου 2015 το Anatolia Book Drive προκειμένου να συγκεντρωθούν βιβλία για παιδιά και εφήβους.

Τα βιβλία θα διατεθούν μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» στις παιδικές/νεανικές βιβλιοθήκες που δημιουργεί το Δίκτυο Δημοσιογράφων Εθελοντών “Journalists Acting” στους Μεταξάδες και στα Δίκαια Έβρου. Την πρωτοβουλία υποστηρίζει ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια - ΣΑΑΚ.

Μπορείτε να προσφέρετε λογοτεχνικά, ιστορικά, επιστημονικά βιβλία όπως και εκδόσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου, ακόμη και αν είναι μεταχειρισμένα αρκεί να είναι σε άριστη κατάσταση.

Τα βιβλία θα συγκεντρωθούν σε ειδικούς κάδους στους χώρους του campus και πιο συγκεκριμένα στις εισόδους του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου – Λυκείου, του IB, του Morley House και του American College of Thessaloniki (ACT).

To Anatolia Book Drive αποτελεί μία μόνο από τις δράσεις του μεγάλου και πολύπλευρου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Κάθε συνεισφορά είναι σημαντική.

 
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead